Over 40 års erfaring

Nedbrydningsfirmaet Hvidberg har over 40 års erfaring med alle former for nedbrydningsopgaver i hele Danmark. Vi er eksperter, når det gælder totalnedbrydning, indvendig nedbrydning, knusning, genanvendelse og transport af nedbrudte materialer. Vi råder over en stor maskinpark, veluddannede nedbrydningseksperter og et veldokumenteret projektforløb, der skaber merværdi for vores kunder.

Lad eksperterne komme til ...

Hos Nedbrydningsfirmaet Hvidberg er vi eksperter i nedbrydning. Vi løser alle former for indvendige og udvendige nedbrydningsopgaver og bringer hver gang vores ekspertise, professionalisme og rettidige omhu på banen. For nedbrydning er ikke for amatører og skal udføres af dem, der ikke laver andet.
 
Som eksperter i nedbrydning råder vi over alt det nødvendige udstyr. Effektivt og sikkert nedbryder vores specialister alt fra boligblokke, over motorvejsbroer og til kæmpemæssige industrianlæg – både som en totalnedbrydning eller en delvis nedrivning med nedrivningsrobot indendørs, når der skal bygges om og renoveres.
 
Nedbrydningsfirmaet Hvidberg er en moderne og fremtidsorienteret miljøvirksomhed. Processen med at nedbryde omfatter en meget omhyggelig sortering af byggematerialerne og hos os bliver mere end 90% af materialerne genbrugt til gavn for mennesker, miljø og samfund. 
 
Samtidig lægger vi stor vægt på dokumentation for bortskaffelse og sporbarhed. Alle opgaver bliver dokumenteret til punkt og prikke, så det er altid er muligt at efterprøve oplysningerne og have sikker viden om historikken. I denne sammenhæng hjælper vi også med at skaffe de relevante tilladelser til nedrivning og håndterer det administrative arbejde i denne forbindelse.  
 
For at mindske tidsforbrug og omkostninger bruger vi mobile og miljøvenlige knusemaskiner, der på stedet nedbryder beton, tegl og mursten til rette fraktionsstørrelse. Det bliver genanvendt som fyldmateriale i nye byggeprojekter eller indgår som fx tilslag i ny asfalt.
 
Enhver nedbrydningsopgave skaber store mængder sorterede materialer, der skal transporteres til genanvendelse eller deponi. Vi råder naturligvis over en moderne vognpark, der håndterer logistikken mest optimalt og sørger for, at alt nedbrydningsmateriale transporteres forsvarligt, hurtigt sikkert frem til bestemmelsesstedet.
 
Dybest set handler nedbrydning om at skabe fornyet værdi af fortidige materialer. Derfor tænker vi innovativt for at udvikle nye produkter af de eksisterende produkter, for at gøre nedbrydningsprocessen endnu smartere og for i sidste ende at kunne levere endnu flere værdiskabende løsninger for vores kunder.